Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4762
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Серік, М. Л. | - |
dc.contributor.author | Полупан, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T12:05:53Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T12:05:53Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 154-160. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4762 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто існуючі тенденції створення оздоровчих продуктів харчування на основі м’ясної сировини. Наведено результати досліджень щодо впливу напівфабрикату білково-мінерального (НБМ) на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршів. | uk_UA |
dc.description.abstract | It is considered existing tendencies of creation of foodstuff on the basis of meat raw materials. Results of the studies of the effect of protein-mineral semi finished products to the moisture-binding capacity of meat stuffing are described in article. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | оздоровчі продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | м’ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | м’ясні фарші | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат білково-мінеральний (НБМ) | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_25.pdf | 182.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.