Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4762
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.date.accessioned2022-08-12T12:05:53Z-
dc.date.available2022-08-12T12:05:53Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 154-160.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4762-
dc.description.abstractРозглянуто існуючі тенденції створення оздоровчих продуктів харчування на основі м’ясної сировини. Наведено результати досліджень щодо впливу напівфабрикату білково-мінерального (НБМ) на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршів.uk_UA
dc.description.abstractIt is considered existing tendencies of creation of foodstuff on the basis of meat raw materials. Results of the studies of the effect of protein-mineral semi finished products to the moisture-binding capacity of meat stuffing are described in article.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоздоровчі продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.subjectм’ясні фаршіuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат білково-мінеральний (НБМ)uk_UA
dc.titleДослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_25.pdf182.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.