Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688
Назва: | Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси |
Автори: | Артеменко, В. С. Горбань, О. В. Горбань, В. Г. Малафаєв, М. Т. |
Ключові слова: | білково-цукрова суміш;бісквітні напівфабрикати;пепсин;трипсин;реологічні властивості;яєчна маса |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Артеменко В. С., Горбань О. В., Горбань В. Г., Малафаєв М. Т. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 62-66. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено реологічні властивості білково-цукрової суміші для
бісквітного напівфабрикату, ферментованої протеолітичними ферментами –
пепсином і трипсином. Reologichni properties are investigational albumen-saccharine mixtures for a biscuitine intermediate product, fermentovanoy by proteolitichnimi enzymes – pepsin and trypsinum. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_11.pdf | 193.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.