Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45813
Title: | Bestandteile der funktionellen lebensmitteln (Компоненти функціональних продуктів харчування) |
Authors: | Тополь, Т. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Скриннік, Н. А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Тополь Т. В. Bestandteile der funktionellen lebensmitteln (Компоненти функціональних продуктів харчування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 367. |
Abstract: | Концепція функціональних харчових продуктів заснована на тому факті, що харчові продукти містять певні компоненти, які впливають на функції організму і тим самим сприяють підтримці здоров’я, профілактиці захворювань і підвищенню добробуту. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45813 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_367.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.