Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, Н. А.-
dc.contributor.authorТополь, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-01-21T16:17:59Z-
dc.date.available2024-01-21T16:17:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТополь Т. В. Bestandteile der funktionellen lebensmitteln (Компоненти функціональних продуктів харчування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 367.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45813-
dc.description.abstractКонцепція функціональних харчових продуктів заснована на тому факті, що харчові продукти містять певні компоненти, які впливають на функції організму і тим самим сприяють підтримці здоров’я, профілактиці захворювань і підвищенню добробуту.uk_UA
dc.language.isodeuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleBestandteile der funktionellen lebensmitteln (Компоненти функціональних продуктів харчування)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_367.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.