Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570
Назва: Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
Автори: Потапов, Володимир Олексійович
Ключові слова: масообмінні процеси;механічні хіміко-технологічні процеси;моделювання;технологічні процеси харчових виробництв;тепломасообмінні апарати
Дата публікації: 2008
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Потапов В. О. Моделювання технологічних процесів харчових виробництв: навч. посіб. Харків: ХДУХТ, 2008. 148 c.
Короткий огляд (реферат): У начальному посібнику викладено теоретичні основи моделювання процесів харчових виробництв. Розглянуто принципи експериментального, аналітичного, емпірико-аналітичного методів моделювання. Надано відомості про методи статистичного аналізу та обробки експериментальних даних. Наведено приклади складання фізико-математичних моделей найбільш поширених технологічних процесів: механічних, гідромеханічних, теплообмінних, масообмін них, хімічних та біохімічних. Посібник містить приклади розв'язання конкретних задач та запитання для самоконтролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2008_Modelling.pdf3.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.