Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570
Название: Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Ключевые слова: масообмінні процеси;механічні хіміко-технологічні процеси;моделювання;технологічні процеси харчових виробництв;тепломасообмінні апарати
Дата публикации: 2008
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потапов В. О. Моделювання технологічних процесів харчових виробництв: навч. посіб. Харків: ХДУХТ, 2008. 148 c.
Краткий осмотр (реферат): У начальному посібнику викладено теоретичні основи моделювання процесів харчових виробництв. Розглянуто принципи експериментального, аналітичного, емпірико-аналітичного методів моделювання. Надано відомості про методи статистичного аналізу та обробки експериментальних даних. Наведено приклади складання фізико-математичних моделей найбільш поширених технологічних процесів: механічних, гідромеханічних, теплообмінних, масообмін них, хімічних та біохімічних. Посібник містить приклади розв'язання конкретних задач та запитання для самоконтролю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2008_Modelling.pdf3.17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.