Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570
Название: | Моделювання технологічних процесів харчових виробництв |
Авторы: | Потапов, Володимир Олексійович |
Ключевые слова: | масообмінні процеси;механічні хіміко-технологічні процеси;моделювання;технологічні процеси харчових виробництв;тепломасообмінні апарати |
Дата публикации: | 2008 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Потапов В. О. Моделювання технологічних процесів харчових виробництв: навч. посіб. Харків: ХДУХТ, 2008. 148 c. |
Краткий осмотр (реферат): | У начальному посібнику викладено теоретичні основи моделювання процесів харчових виробництв. Розглянуто принципи експериментального, аналітичного, емпірико-аналітичного методів моделювання. Надано відомості про методи статистичного аналізу та обробки експериментальних даних. Наведено приклади складання фізико-математичних моделей найбільш поширених технологічних процесів: механічних, гідромеханічних, теплообмінних, масообмін них, хімічних та біохімічних. Посібник містить приклади розв'язання конкретних задач та запитання для самоконтролю. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2008_Modelling.pdf | 3.17 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.