Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570
Title: Моделювання технологічних процесів харчових виробництв
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Keywords: масообмінні процеси;механічні хіміко-технологічні процеси;моделювання;технологічні процеси харчових виробництв;тепломасообмінні апарати
Issue Date: 2008
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В. О. Моделювання технологічних процесів харчових виробництв: навч. посіб. Харків: ХДУХТ, 2008. 148 c.
Abstract: У начальному посібнику викладено теоретичні основи моделювання процесів харчових виробництв. Розглянуто принципи експериментального, аналітичного, емпірико-аналітичного методів моделювання. Надано відомості про методи статистичного аналізу та обробки експериментальних даних. Наведено приклади складання фізико-математичних моделей найбільш поширених технологічних процесів: механічних, гідромеханічних, теплообмінних, масообмін них, хімічних та біохімічних. Посібник містить приклади розв'язання конкретних задач та запитання для самоконтролю.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2008_Modelling.pdf3.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.