Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570
Title: | Моделювання технологічних процесів харчових виробництв |
Authors: | Потапов, Володимир Олексійович |
Keywords: | масообмінні процеси;механічні хіміко-технологічні процеси;моделювання;технологічні процеси харчових виробництв;тепломасообмінні апарати |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Потапов В. О. Моделювання технологічних процесів харчових виробництв: навч. посіб. Харків: ХДУХТ, 2008. 148 c. |
Abstract: | У начальному посібнику викладено теоретичні основи моделювання процесів харчових виробництв. Розглянуто принципи експериментального, аналітичного, емпірико-аналітичного методів моделювання. Надано відомості про методи статистичного аналізу та обробки експериментальних даних. Наведено приклади складання фізико-математичних моделей найбільш поширених технологічних процесів: механічних, гідромеханічних, теплообмінних, масообмін них, хімічних та біохімічних. Посібник містить приклади розв'язання конкретних задач та запитання для самоконтролю. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4570 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2008_Modelling.pdf | 3.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.