Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45618
Название: 6 cheeses to throw in your oven (6 сирів для вашої духовки)
Авторы: Масловата, Д. А.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Масловата Д. А. 6 cheeses to throw in your oven (6 сирів для вашої духовки). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 306.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді представлені шість видів сирів, що дуже добре смакують приготовані в духовці, раклеті або на чавунній сковороді.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45618
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_306.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.