Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorМасловата, Д. А.-
dc.date.accessioned2024-01-17T13:13:52Z-
dc.date.available2024-01-17T13:13:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМасловата Д. А. 6 cheeses to throw in your oven (6 сирів для вашої духовки). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 306.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45618-
dc.description.abstractУ доповіді представлені шість видів сирів, що дуже добре смакують приготовані в духовці, раклеті або на чавунній сковороді.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.title6 cheeses to throw in your oven (6 сирів для вашої духовки)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_306.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.