Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4363
Назва: | Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками |
Автори: | Пересічна, С. М. Пересічний, М. І. |
Ключові слова: | батончики борошняні із цільного зерна;амінокислотний скор;рослинно-молочні начинки |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пересічна С. М., Пересічний М. І. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 110-118. |
Короткий огляд (реферат): | Узагальнено амінокислотний склад і проаналізовано амінокислотний
скор нових видів батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками, які характеризуються поліпшеними споживчими
властивостями. Generalized amino acid composition and amino acid analysis of score new types of bars flour with whole of grains and vegetable-dairy toppings, which are characterized by improved consumer properties |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4363 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_18.pdf | 300.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.