Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4363
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пересічна, С. М. | - |
dc.contributor.author | Пересічний, М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T05:05:18Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T05:05:18Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Пересічна С. М., Пересічний М. І. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 110-118. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4363 | - |
dc.description.abstract | Узагальнено амінокислотний склад і проаналізовано амінокислотний скор нових видів батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками, які характеризуються поліпшеними споживчими властивостями. | uk_UA |
dc.description.abstract | Generalized amino acid composition and amino acid analysis of score new types of bars flour with whole of grains and vegetable-dairy toppings, which are characterized by improved consumer properties | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | батончики борошняні із цільного зерна | uk_UA |
dc.subject | амінокислотний скор | uk_UA |
dc.subject | рослинно-молочні начинки | uk_UA |
dc.title | Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_18.pdf | 300.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.