Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПересічна, С. М.-
dc.contributor.authorПересічний, М. І.-
dc.date.accessioned2022-08-06T05:05:18Z-
dc.date.available2022-08-06T05:05:18Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПересічна С. М., Пересічний М. І. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 110-118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4363-
dc.description.abstractУзагальнено амінокислотний склад і проаналізовано амінокислотний скор нових видів батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками, які характеризуються поліпшеними споживчими властивостями.uk_UA
dc.description.abstractGeneralized amino acid composition and amino acid analysis of score new types of bars flour with whole of grains and vegetable-dairy toppings, which are characterized by improved consumer propertiesuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбатончики борошняні із цільного зернаuk_UA
dc.subjectамінокислотний скорuk_UA
dc.subjectрослинно-молочні начинкиuk_UA
dc.titleЯкість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_18.pdf300.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.