Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42367
Название: Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people
Авторы: Alferov, I. M.
Научный руководитель: Aksonova, O. F.
Gubsky, S. M.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Alferov I. M. Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. O. F. Aksonova, S. M. Gubsky. Харків: ДБТУ, 2023. С. 74.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42367
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_74.pdf111.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.