Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAksonova, O. F.-
dc.contributor.advisorGubsky, S. M.-
dc.contributor.authorAlferov, I. M.-
dc.date.accessioned2023-11-16T09:01:14Z-
dc.date.available2023-11-16T09:01:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationAlferov I. M. Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. O. F. Aksonova, S. M. Gubsky. Харків: ДБТУ, 2023. С. 74.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42367-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleImprovement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight peopleuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.