Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42344
Название: Заморожені дрібнодисперсні напіфабрикати із пряних овочів з високим вмістом БАР
Авторы: Хижняк, М. Ю.
Пономаренко, О. І.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Хижняк М. Ю., Пономаренко О. І. Заморожені дрібнодисперсні напівфабрикати із пряних овочів з високим вмістом БАР. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, О. С. Погарський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 63.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42344
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_63.pdf111.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.