Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42344
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorХижняк, М. Ю.-
dc.contributor.authorПономаренко, О. І.-
dc.date.accessioned2023-11-15T13:57:16Z-
dc.date.available2023-11-15T13:57:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХижняк М. Ю., Пономаренко О. І. Заморожені дрібнодисперсні напівфабрикати із пряних овочів з високим вмістом БАР. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, О. С. Погарський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42344-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЗаморожені дрібнодисперсні напіфабрикати із пряних овочів з високим вмістом БАРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.