Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42175
Название: Виготовлення низькокалорійних наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням експрес-методу
Авторы: Кобченко, Т. С.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Погарський, О. С.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кобченко Т. С. Виготовлення низькокалорійних наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням експрес-методу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Погарський О. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 102.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42175
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_102.pdf725.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.