Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42130
Название: Розробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткою
Авторы: Кравчук, Д. О.
Чмуль, Н. А.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Юр'єва, О. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кравчук Д. О., Чмуль Н. А. Розробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткою. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, О. О. Юр'єва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42130
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_25.pdf111.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.