Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42130
Title: Розробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткою
Authors: Кравчук, Д. О.
Чмуль, Н. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Юр'єва, О. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кравчук Д. О., Чмуль Н. А. Розробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткою. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, О. О. Юр'єва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42130
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.