Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4192
Название: Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Авторы: Дегтярьов, М. О.
Яценко, І. В.
Жейнова, Н. М.
Дегтярьов, І. М.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: Цифра Прінт
Библиографическое описание: Дегтярьов М. О., Яценко І. В., Жейнова Н. М., Дегтярьов І. М. Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів: Навчальний посібник. Харків: Цифра Прінт, 2020. 269 с.
Краткий осмотр (реферат): У підручнику висвітлена національна та міжнародно нормативно– правова база продовольчої безпечності харчових продуктів в Україні та світі. Дана загальна характеристика програм–передумов та санітарно– операційних процедур для умовного підприємства з виробництва харчових продуктів. Сформульовано застосування принципів і правил належної виробничої практики та системи НАССР у молочній, м’ясній, рибній галузях, а також при виробництві м’яса птиці та харчових яєць. Посібник буде корисним зі спеціальності напряму підготовки 8.1010101 «Ветеринарна медицина» з навчальної дисципліни «Ветеринарно–санітарна експертиза» у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4192
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
risk analysis 20.pdf2.37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.