Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4192
Назва: | Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів |
Автори: | Дегтярьов, М. О. Яценко, І. В. Жейнова, Н. М. Дегтярьов, І. М. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: Цифра Прінт |
Бібліографічний опис: | Дегтярьов М. О., Яценко І. В., Жейнова Н. М., Дегтярьов І. М. Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів: Навчальний посібник. Харків: Цифра Прінт, 2020. 269 с. |
Короткий огляд (реферат): | У підручнику висвітлена національна та міжнародно нормативно– правова база продовольчої безпечності харчових продуктів в Україні та світі. Дана загальна характеристика програм–передумов та санітарно– операційних процедур для умовного підприємства з виробництва харчових продуктів. Сформульовано застосування принципів і правил належної виробничої практики та системи НАССР у молочній, м’ясній, рибній галузях, а також при виробництві м’яса птиці та харчових яєць. Посібник буде корисним зі спеціальності напряму підготовки 8.1010101 «Ветеринарна медицина» з навчальної дисципліни «Ветеринарно–санітарна експертиза» у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4192 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
risk analysis 20.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.