Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4192
Назва: Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Автори: Дегтярьов, М. О.
Яценко, І. В.
Жейнова, Н. М.
Дегтярьов, І. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: Цифра Прінт
Бібліографічний опис: Дегтярьов М. О., Яценко І. В., Жейнова Н. М., Дегтярьов І. М. Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів: Навчальний посібник. Харків: Цифра Прінт, 2020. 269 с.
Короткий огляд (реферат): У підручнику висвітлена національна та міжнародно нормативно– правова база продовольчої безпечності харчових продуктів в Україні та світі. Дана загальна характеристика програм–передумов та санітарно– операційних процедур для умовного підприємства з виробництва харчових продуктів. Сформульовано застосування принципів і правил належної виробничої практики та системи НАССР у молочній, м’ясній, рибній галузях, а також при виробництві м’яса птиці та харчових яєць. Посібник буде корисним зі спеціальності напряму підготовки 8.1010101 «Ветеринарна медицина» з навчальної дисципліни «Ветеринарно–санітарна експертиза» у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4192
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
risk analysis 20.pdf2.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.