Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4182
Название: | Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем |
Авторы: | уклад. Аксьонова, Олена Федорівна уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна |
Ключевые слова: | харчова хімія;техніка безпеки;хімічний аналіз;реактиви;титриметричний аналіз;хімічний посуд |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказіки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 76 c. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки містять 4 теми. Перша тема докладно знайомить студентів із правилами поведінки в хімічній лабораторії та технікою безпеки. У другій темі ретельно розглянуто питання про реактиви, посуд та обладанння хімічної лабораторії. Третя тема присвячена основам якісного хімічного аналізу. У четвертій темі розглянуто найбільш розповсюджені хімічні методи кількісного аналізу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
khim_analiz_21.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.