Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4182
Название: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем
Авторы: уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключевые слова: харчова хімія;техніка безпеки;хімічний аналіз;реактиви;титриметричний аналіз;хімічний посуд
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказіки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 76 c.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки містять 4 теми. Перша тема докладно знайомить студентів із правилами поведінки в хімічній лабораторії та технікою безпеки. У другій темі ретельно розглянуто питання про реактиви, посуд та обладанння хімічної лабораторії. Третя тема присвячена основам якісного хімічного аналізу. У четвертій темі розглянуто найбільш розповсюджені хімічні методи кількісного аналізу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
khim_analiz_21.pdf2.8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.