Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4182
Title: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем
Authors: уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
Keywords: харчова хімія;техніка безпеки;хімічний аналіз;реактиви;титриметричний аналіз;хімічний посуд
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказіки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 76 c.
Abstract: Методичні вказівки містять 4 теми. Перша тема докладно знайомить студентів із правилами поведінки в хімічній лабораторії та технікою безпеки. У другій темі ретельно розглянуто питання про реактиви, посуд та обладанння хімічної лабораторії. Третя тема присвячена основам якісного хімічного аналізу. У четвертій темі розглянуто найбільш розповсюджені хімічні методи кількісного аналізу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
khim_analiz_21.pdf2.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.