Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4182
Title: | Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем |
Authors: | уклад. Аксьонова, Олена Федорівна уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна |
Keywords: | харчова хімія;техніка безпеки;хімічний аналіз;реактиви;титриметричний аналіз;хімічний посуд |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказіки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 76 c. |
Abstract: | Методичні вказівки містять 4 теми. Перша тема докладно знайомить студентів із правилами поведінки в хімічній лабораторії та технікою безпеки. У другій темі ретельно розглянуто питання про реактиви, посуд та обладанння хімічної лабораторії. Третя тема присвячена основам якісного хімічного аналізу. У четвертій темі розглянуто найбільш розповсюджені хімічні методи кількісного аналізу. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
khim_analiz_21.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.