Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175
Название: Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки
Авторы: уклад. Отрошко, Наталія Олександрівна
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
Ключевые слова: метрологічне забезпечення;нормативно-правові документи;якість продукції;безпека харчових продуктів
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 48 с.
Краткий осмотр (реферат): Лекційний курс дисципліни «Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки» направлений на отримання студентами знань в галузі метрології та метрологічної діяльності, необхідних для вирішення завдань контролю якості продукції, нормативного забезпечення розробки, виробництва, випробувань, експлуатації та утилізації продукції, а також на ознайомлення з основними законотворчими актами України та Європейського Союзу в галузі харчової безпеки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MNHB_18.pdf752.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.