Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Отрошко, Наталія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-03T08:46:38Z | - |
dc.date.available | 2022-08-03T08:46:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175 | - |
dc.description.abstract | Лекційний курс дисципліни «Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки» направлений на отримання студентами знань в галузі метрології та метрологічної діяльності, необхідних для вирішення завдань контролю якості продукції, нормативного забезпечення розробки, виробництва, випробувань, експлуатації та утилізації продукції, а також на ознайомлення з основними законотворчими актами України та Європейського Союзу в галузі харчової безпеки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | метрологічне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | нормативно-правові документи | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | безпека харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MNHB_18.pdf | 752.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.