Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorуклад. Отрошко, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorуклад. Аксьонова, Олена Федорівна-
dc.date.accessioned2022-08-03T08:46:38Z-
dc.date.available2022-08-03T08:46:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175-
dc.description.abstractЛекційний курс дисципліни «Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки» направлений на отримання студентами знань в галузі метрології та метрологічної діяльності, необхідних для вирішення завдань контролю якості продукції, нормативного забезпечення розробки, виробництва, випробувань, експлуатації та утилізації продукції, а також на ознайомлення з основними законотворчими актами України та Європейського Союзу в галузі харчової безпеки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectметрологічне забезпеченняuk_UA
dc.subjectнормативно-правові документиuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectбезпека харчових продуктівuk_UA
dc.titleМетрологічне та нормативне забезпечення харчової безпекиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MNHB_18.pdf752.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.