Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175
Title: | Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки |
Authors: | уклад. Отрошко, Наталія Олександрівна уклад. Аксьонова, Олена Федорівна |
Keywords: | метрологічне забезпечення;нормативно-правові документи;якість продукції;безпека харчових продуктів |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 48 с. |
Abstract: | Лекційний курс дисципліни «Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки» направлений на отримання студентами знань в галузі метрології та метрологічної діяльності, необхідних для вирішення завдань контролю якості продукції, нормативного забезпечення розробки, виробництва, випробувань, експлуатації та утилізації продукції, а також на ознайомлення з основними законотворчими актами України та Європейського Союзу в галузі харчової безпеки. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MNHB_18.pdf | 752.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.