Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144
Title: | Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування |
Authors: | Крайнюк, Людмила Миколаївна Касілова, Людмила Олексіївна Крутовий, Жорж Андрійович Коваленко, Валентина Олексіївна Старчаєнко, Олена Тимофіївна Федак, Наталія Василівна Терещенко, Любов Василівна |
Keywords: | гігієна харчування;дієтичне харчування;кулінарія;лікувальне харчування;санітарно-гігієнічни вимоги;якість продуктів |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посібник; Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова, Ж.А. Крутовий та ін.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 262 с. |
Abstract: | Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144 |
ISBN: | 978-966-405-278-5 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TECHNO~1.PDF | 18.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.