Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрайнюк, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКасілова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorСтарчаєнко, Олена Тимофіївна-
dc.contributor.authorФедак, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorТерещенко, Любов Василівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T16:28:33Z-
dc.date.available2022-08-02T16:28:33Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТехнологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посібник; Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова, Ж.А. Крутовий та ін.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 262 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-278-5-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144-
dc.description.abstractНавчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectгігієна харчуванняuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectкулінаріяuk_UA
dc.subjectлікувальне харчуванняuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічни вимогиuk_UA
dc.subjectякість продуктівuk_UA
dc.titleТехнологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TECHNO~1.PDF18.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.