Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144
Назва: Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Автори: Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Старчаєнко, Олена Тимофіївна
Федак, Наталія Василівна
Терещенко, Любов Василівна
Ключові слова: гігієна харчування;дієтичне харчування;кулінарія;лікувальне харчування;санітарно-гігієнічни вимоги;якість продуктів
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посібник; Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова, Ж.А. Крутовий та ін.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 262 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144
ISBN: 978-966-405-278-5
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TECHNO~1.PDF18.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.