Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144
Назва: | Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування |
Автори: | Крайнюк, Людмила Миколаївна Касілова, Людмила Олексіївна Крутовий, Жорж Андрійович Коваленко, Валентина Олексіївна Старчаєнко, Олена Тимофіївна Федак, Наталія Василівна Терещенко, Любов Василівна |
Ключові слова: | гігієна харчування;дієтичне харчування;кулінарія;лікувальне харчування;санітарно-гігієнічни вимоги;якість продуктів |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посібник; Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова, Ж.А. Крутовий та ін.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 262 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144 |
ISBN: | 978-966-405-278-5 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TECHNO~1.PDF | 18.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.