Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4105
Название: Нутриціологія та харчова безпека
Авторы: уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
уклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Ключевые слова: енергетична безпека;фізіологія харчування;антропометрія;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нутриціологія та харчова безпека
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» містять пятнадцять лабораторних робіт, які стосуються таких важливих тем як: біохімічні основи нутриціології, психології харчування, енергетичного обміну організму, харчової, енергетичної та біологічної цінністі продуктів та страв, антропометрії, харчової безпеки. Найважливіше завдання курсу нутриціології – закріпити в свідомості студентів необхідність поєднання двох показників – фізіологічних та економічних, як то забезпечення збалансованим економічно рентабельним та безпечним харчуванням усіх груп населення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LabrabNutriciologiaPr31.pdf2.58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Dodatky.pdf9.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.