Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4105
Название: | Нутриціологія та харчова безпека |
Авторы: | уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна уклад. Аксьонова, Олена Федорівна уклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна |
Ключевые слова: | енергетична безпека;фізіологія харчування;антропометрія;біохімічні процеси;безпека харчування;нутріціологія;проблеми харчування;раціони;181 Харчові технології |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Нутриціологія та харчова безпека |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Нутриціологія та харчова безпека» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» містять пятнадцять лабораторних робіт, які стосуються таких важливих тем як: біохімічні основи нутриціології, психології харчування, енергетичного обміну організму, харчової, енергетичної та біологічної цінністі продуктів та страв, антропометрії, харчової безпеки. Найважливіше завдання курсу нутриціології – закріпити в свідомості студентів необхідність поєднання двох показників – фізіологічних та економічних, як то забезпечення збалансованим економічно рентабельним та безпечним харчуванням усіх груп населення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
LabrabNutriciologiaPr31.pdf | 2.58 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
Dodatky.pdf | 9.43 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.