Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4102
Название: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
Авторы: уклад. Серік, Максим Леонідович
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
Ключевые слова: дієтичне харчування;інноваційні технології;харчова безпека;наукові дослідження;розробка дієтичних продуктів;дієтологія;технологічні процеси;здорове харчування;181 Харчові технології
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: М.Л. Серік, Н.В. Мурликіна, О.В. Добровольська. І.С. Пілюгіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 54 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними перспективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчування і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
innovative technologies_19.pdf1.29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.