Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4102
Название: | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів |
Авторы: | уклад. Серік, Максим Леонідович уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна уклад. Добровольська, Олена Владиславівна уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна |
Ключевые слова: | дієтичне харчування;інноваційні технології;харчова безпека;наукові дослідження;розробка дієтичних продуктів;дієтологія;технологічні процеси;здорове харчування;181 Харчові технології |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: М.Л. Серік, Н.В. Мурликіна, О.В. Добровольська. І.С. Пілюгіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 54 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними перспективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчування і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovative technologies_19.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.