Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4025
Назва: | Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату |
Автори: | Товма, Л. Ф. Пуніна, А. Д. Горальчук, А. Б. |
Ключові слова: | повітряно-горіховий напівфабрикат;яєчний білок;міжфазні адсорбційні шари;поверхнево-активні речовини |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Товма Л. Ф., Пуніна А. Д., Горальчук А. Б. Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 109-115. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати експериментальних досліджень міцності
міжфазних адсорбційних шарів яєчного білка з поверхнево-активними
речовинами. Розглянуто взаємодію білків та поверхнево-активних речовин, що
забезпечують регулювання міцності міжфазних адсорбційних шарів.
Експериментальні дані систематизовано, за результатами яких, зроблено
висновки з раціонального використання поверхнево-активних речовин в
рецептурному складі повітряно-горіхового напівфабрикату. The results of experimental studies of the strength of interfacial adsorption layers of egg white with a surfactant. In the article the interaction of proteins and surfactants that provide guidance to the strength of interfacial adsorption layers. The experimental data are systematized, whose results and draw conclusions on the rational use of surface-active substances in the composition of the prescription semi-finished air-nut. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4025 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__17.pdf | 301.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.