Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39926
Title: Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів»
Authors: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Погарський, О. С.
Селютіна, Г. А.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ФОРТ
Citation: Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів» в дистанційному форматі для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Харчові технології в ресторанній індустрії», «Харчові технології», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології харчових продуктів тваринного походження» СВО «бакалавр» денної та з аочної форми навчання / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Селютіна Г.А., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 32 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39926
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File SizeFormat 
Lab_rob_KhT_R_4__Maslo_ta_Syr.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.