Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39926
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.contributor.author | Погарський, О. С. | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-25T13:41:22Z | - |
dc.date.available | 2023-09-25T13:41:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів» в дистанційному форматі для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Харчові технології в ресторанній індустрії», «Харчові технології», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології харчових продуктів тваринного походження» СВО «бакалавр» денної та з аочної форми навчання / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Селютіна Г.А., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39926 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ФОРТ | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Lab_rob_KhT_R_4__Maslo_ta_Syr.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.