Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-09-25T13:41:22Z-
dc.date.available2023-09-25T13:41:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів» в дистанційному форматі для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Харчові технології в ресторанній індустрії», «Харчові технології», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології харчових продуктів тваринного походження» СВО «бакалавр» денної та з аочної форми навчання / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Селютіна Г.А., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39926-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ФОРТuk_UA
dc.titleХарчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія вершкового масла, натуральних та плавлених сирів»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File SizeFormat 
Lab_rob_KhT_R_4__Maslo_ta_Syr.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.