Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39920
Название: | Технологія продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування» |
Авторы: | Погарська, В. В. Юр’єва, О.О. Погарський, О. С. Лосєва, С. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | ФОРТ |
Библиографическое описание: | Технологія продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 28 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39920 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Размер | Формат | |
---|---|---|---|
Lab.rob_TPOKh__Prod_bdzhilnytstva.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.