Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39920
Title: Технологія продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування»
Authors: Погарська, В. В.
Юр’єва, О.О.
Погарський, О. С.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2023
Publisher: ФОРТ
Citation: Технологія продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 28 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39920
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File SizeFormat 
Lab.rob_TPOKh__Prod_bdzhilnytstva.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.