Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38718
Название: Переваги використання нетрадиційної сировини в хлібопекарній промисловості України
Авторы: Гріщенко, А. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Гріщенко А. В. Переваги використання нетрадиційної сировини в хлібопекарній промисловості України. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 136-137
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38718
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-137-138.pdf134.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.