Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38718
Title: | Переваги використання нетрадиційної сировини в хлібопекарній промисловості України |
Authors: | Гріщенко, А. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Гріщенко А. В. Переваги використання нетрадиційної сировини в хлібопекарній промисловості України. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 136-137 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38718 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-137-138.pdf | 134.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.