Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38718
Title: Переваги використання нетрадиційної сировини в хлібопекарній промисловості України
Authors: Гріщенко, А. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Гріщенко А. В. Переваги використання нетрадиційної сировини в хлібопекарній промисловості України. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 136-137
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38718
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-137-138.pdf134.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.