Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38233
Назва: Удосконалення способу та обладнання для виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатів
Автори: Михайлов, В. М.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Удосконалення способу та обладнання для виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 302-303.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38233
Розташовується у зібраннях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-302-303.pdf308.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.