Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38233
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.date.accessioned2023-08-25T08:26:17Z-
dc.date.available2023-08-25T08:26:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Удосконалення способу та обладнання для виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатів. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 302-303.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38233-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення способу та обладнання для виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MVNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2023-302-303.pdf308.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.