Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38145
Название: Система автоматизованого керування виготовленням здобних виробів
Авторы: Ситник, А. В.
Нечитайло, Ю. А.
Дата публикации: апр-2023
Издательство: Державний біотехнологічний універститет
Библиографическое описание: Ситник А. В., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням здобних виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 228
Краткий осмотр (реферат): The automated control system for the production of butter dough products is described. The principles of operation of such systems are analyzed. The advantages of automated control systems for the production of butter products are considered
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38145
Располагается в коллекциях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-228.pdf269.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.