Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38145
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ситник, А. В. | - |
dc.contributor.author | Нечитайло, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-24T08:41:39Z | - |
dc.date.available | 2023-08-24T08:41:39Z | - |
dc.date.issued | 2023-04 | - |
dc.identifier.citation | Ситник А. В., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням здобних виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 228 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38145 | - |
dc.description.abstract | The automated control system for the production of butter dough products is described. The principles of operation of such systems are analyzed. The advantages of automated control systems for the production of butter products are considered | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний універститет | uk_UA |
dc.title | Система автоматизованого керування виготовленням здобних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-228.pdf | 269.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.