Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСитник, А. В.-
dc.contributor.authorНечитайло, Ю. А.-
dc.date.accessioned2023-08-24T08:41:39Z-
dc.date.available2023-08-24T08:41:39Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationСитник А. В., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням здобних виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 228uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38145-
dc.description.abstractThe automated control system for the production of butter dough products is described. The principles of operation of such systems are analyzed. The advantages of automated control systems for the production of butter products are considereduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleСистема автоматизованого керування виготовленням здобних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-228.pdf269.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.