Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3748
Назва: Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства
Автори: Головко, Т. М.
Головко, М. П.
Геліх, А. О.
Ключові слова: молюски родини Anodonta;прісноводні молюски;ресторанні господарства;напівфабрикати;промислове вирощування;молюски
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко Т. М., Головко М. П., Геліх А. О. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 3-9.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків родини Anodonta. Описано природо-кліматичні, біологічні та технологічні умови вирощування. Отриманий напівфабрикат використовуватиметься в ресторанних господарствах та спеціалізованих переробних підприємствах.
This article describes possible ways of industrial cultivation of freshwater bivalve molluscs of the genus Anodonta. We describe the natural-climatic, biological and technological conditions of cultivation. The resulting semi-finished products can be used in restaurants and in specialized recycling companies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3748
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__3.pdf268.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.