Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997
Название: Предсталення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки
Авторы: Дьоміна, В. М.
Молоканов, В. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дьоміна В. М., Молоканов В. В. Представлення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід», м. Харків, 19 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-252.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997
Располагается в коллекциях:Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mk-19-05-23-250-252.pdf156.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.