Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997
Название: | Предсталення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки |
Авторы: | Дьоміна, В. М. Молоканов, В. В. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Дьоміна В. М., Молоканов В. В. Представлення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід», м. Харків, 19 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-252. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
mk-19-05-23-250-252.pdf | 156.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.