Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997
Title: | Предсталення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки |
Authors: | Дьоміна, В. М. Молоканов, В. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Дьоміна В. М., Молоканов В. В. Представлення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід», м. Харків, 19 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-252. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997 |
Appears in Collections: | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mk-19-05-23-250-252.pdf | 156.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.