Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997
Title: Предсталення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки
Authors: Дьоміна, В. М.
Молоканов, В. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дьоміна В. М., Молоканов В. В. Представлення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід», м. Харків, 19 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-252.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997
Appears in Collections:Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mk-19-05-23-250-252.pdf156.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.