Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДьоміна, В. М.-
dc.contributor.authorМолоканов, В. В.-
dc.date.accessioned2023-07-17T09:13:25Z-
dc.date.available2023-07-17T09:13:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДьоміна В. М., Молоканов В. В. Представлення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід», м. Харків, 19 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-252.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПредсталення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mk-19-05-23-250-252.pdf156.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.