Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дьоміна, В. М. | - |
dc.contributor.author | Молоканов, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-17T09:13:25Z | - |
dc.date.available | 2023-07-17T09:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Дьоміна В. М., Молоканов В. В. Представлення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід», м. Харків, 19 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-252. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35997 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Предсталення знань прецедентами в інтелектуальних системах харчової переробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mk-19-05-23-250-252.pdf | 156.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.