Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35264
Title: Сучасні ресторанні концепції
Authors: Андрєєва, Світлана Сергіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сучасні ресторанні концепції: методичні рекомендації та завдання для самостійного вивчення з дисципліни "Сучасні ресторанні концепції" студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання спеціальності 181 Харчові технології; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоварова. Харків : ДБТУ, 2022. 28 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35264
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_ restoranni kontseptsiyi_181_23.pdf813.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.