Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35264
Title: | Сучасні ресторанні концепції |
Authors: | Андрєєва, Світлана Сергіївна Пивоваров, Євген Павлович |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Сучасні ресторанні концепції: методичні рекомендації та завдання для самостійного вивчення з дисципліни "Сучасні ресторанні концепції" студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання спеціальності 181 Харчові технології; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоварова. Харків : ДБТУ, 2022. 28 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35264 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_ restoranni kontseptsiyi_181_23.pdf | 813.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.