Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрєєва, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorПивоваров, Євген Павлович-
dc.date.accessioned2023-07-06T10:27:25Z-
dc.date.available2023-07-06T10:27:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСучасні ресторанні концепції: методичні рекомендації та завдання для самостійного вивчення з дисципліни "Сучасні ресторанні концепції" студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання спеціальності 181 Харчові технології; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоварова. Харків : ДБТУ, 2022. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35264-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСучасні ресторанні концепціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_ restoranni kontseptsiyi_181_23.pdf813.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.