Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35264
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрєєва, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Євген Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-06T10:27:25Z | - |
dc.date.available | 2023-07-06T10:27:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні ресторанні концепції: методичні рекомендації та завдання для самостійного вивчення з дисципліни "Сучасні ресторанні концепції" студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання спеціальності 181 Харчові технології; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоварова. Харків : ДБТУ, 2022. 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35264 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Сучасні ресторанні концепції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_ restoranni kontseptsiyi_181_23.pdf | 813.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.