Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35258
Назва: Сучасні ресторанні технології
Автори: Андрєєва, Світлана Сергіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків : ДБТУ
Бібліографічний опис: Сучасні ресторанні технології: короткий конспект лекцій для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання спеціальності 181 Харчові технології; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. Харків : ДБТУ, 2023. 37 с.
Короткий огляд (реферат): Одним з секторів економіки, що найбільш динамічно розвивається, є ресторанний бізнес. Наявність конкурентного середовища, розвиток ринкових відносин вимагають від фахівців, зайнятих на ринку ресторанних послуг, спеціальних знань, у тому числі інноваційного інструментарію розробки концепції розвитку об'єкту ресторанного бізнесу. Дисципліна розрахована для студентів 2 (магістрського) курсу. Підготовка фахівців у рамках вивчення дисципліни "Сучасні ресторанні концепції"має забезпечити формування таких компетентностей [1]:  володіння світовою класифікацією закладів ресторанного господарства (ЗРГ), зокрема сучасними форматами (ЗК 1, ЗК 3, ЗК 5,СК 2,РН 5, РН 7 ) / опитування на лекції;  розуміння основних елементів створення концепції та її механізми побудови для реалізації розробки концепції в ЗРГ (ЗК 1, ЗК 3, ЗК 5,СК 2,РН 5, РН 7 ) / аналіз конкретних ситуаційних задач;  розроблення концепт-профіль (сonsept-profile) для ЗРГ відповідного формату. (ЗРГ) (ЗК1, ЗК2, СК5, СК6, РН2, РН5, РН10) / оцінювання за результатами лабораторної роботи; розроблення технології виробництва ексклюзивної (авторської) кулінарної та кондитерської продукції із використанням сучасних технологій, відповідно формату (ЗК1, ЗК2, СК5, СК6, РН2, РН5, РН10) / оцінювання за результатами лабораторної роботи, формат «ділова гра»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35258
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_kontseptsiyi_181_22.pdf2.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.