Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35258
Title: | Сучасні ресторанні технології |
Authors: | Андрєєва, Світлана Сергіївна Пивоваров, Євген Павлович |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків : ДБТУ |
Citation: | Сучасні ресторанні технології: короткий конспект лекцій для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання спеціальності 181 Харчові технології; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. Харків : ДБТУ, 2023. 37 с. |
Abstract: | Одним з секторів економіки, що найбільш динамічно розвивається, є ресторанний бізнес. Наявність конкурентного середовища, розвиток ринкових відносин вимагають від фахівців, зайнятих на ринку ресторанних послуг, спеціальних знань, у тому числі інноваційного інструментарію розробки концепції розвитку об'єкту ресторанного бізнесу. Дисципліна розрахована для студентів 2 (магістрського) курсу. Підготовка фахівців у рамках вивчення дисципліни "Сучасні ресторанні концепції"має забезпечити формування таких компетентностей [1]: володіння світовою класифікацією закладів ресторанного господарства (ЗРГ), зокрема сучасними форматами (ЗК 1, ЗК 3, ЗК 5,СК 2,РН 5, РН 7 ) / опитування на лекції; розуміння основних елементів створення концепції та її механізми побудови для реалізації розробки концепції в ЗРГ (ЗК 1, ЗК 3, ЗК 5,СК 2,РН 5, РН 7 ) / аналіз конкретних ситуаційних задач; розроблення концепт-профіль (сonsept-profile) для ЗРГ відповідного формату. (ЗРГ) (ЗК1, ЗК2, СК5, СК6, РН2, РН5, РН10) / оцінювання за результатами лабораторної роботи; розроблення технології виробництва ексклюзивної (авторської) кулінарної та кондитерської продукції із використанням сучасних технологій, відповідно формату (ЗК1, ЗК2, СК5, СК6, РН2, РН5, РН10) / оцінювання за результатами лабораторної роботи, формат «ділова гра» |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35258 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_kontseptsiyi_181_22.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.