Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35244
Title: Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції
Authors: Форщан, Андрій Леонтійович
Issue Date: 2022
Publisher: Харків : РВВ ДБТУ
Citation: Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: А. Л. Фощан. Державний біотехнологічний університет, кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 18 с.
Abstract: Дисципліна «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» має на меті вивчення хімічних, фізико-хімічних, біохімічних та мікробіологічних процесів, що протікають у харчовій сировині під час виробництва та зберігання продуктів харчування. Здобуття теоретичних знань та практичних навичок з сучасних методів та технологій зберігання харчової продукції, застосування прогресивних технологій виробництва та зберігання, що дозволяють забезпечувати якість готового продукту відповідно до стандартів. Матеріали предмету дозволяють ознайомити майбутніх фахівців з новітніми способами й методами керування технологічними процесами з метою їхньої оптимізації, енергозбереження, мінімізації відходів й одержання харчової продукції із заданими властивостями. Основними завданнями вивчення дисципліни «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» є розуміння впливу різних методів консервації на продукти харчування. Самостійна робота студентів є складовою навчального процесу і основним засобом опанування навчального матеріалу дисципліни «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» в час, вільний від обов’язкових навчальних занять.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35244
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_vyrob_zberihannya_181_22.pdf543.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.